Ledigt just nu

En bild på informationsblad om Stiftelsen Karlstadshus områden
Oavsett om du redan är hyresgäst hos oss eller om du letar efter ett nytt boende, är du välkommen att söka bland våra tillgängliga lägenheter. På Stiftelsen Karlstadshus finns det möjlighet att hitta något som passar dina behov, vare sig det är något större eller mindre, eller kanske till och med i en annan del av staden. Det enda du behöver göra är att registrera dig och fylla i en intresseanmälan.


Här hittar du våra lediga objekt

Lediga lägenheter»

Lediga förråd»

Lediga parkeringar»

Så här går du tillväga:

Registrera dig i bostadskön: För att ställa dig i bostadskön, börja med att registrera dig. Om du behöver hjälp är vår Bobutik redo att assistera dig. Tider och kontaktinformation hittar du här».

Sök efter lediga lägenheter: Tillgängliga lägenheter publiceras på vår hemsida. Logga in på "Mina sidor" för att se listan över tillgängliga lägenheter och anmäl ditt intresse för de som passar dig.

Uppdatera din anmälan årligen: För att behålla din köplats är det viktigt att du uppdaterar din anmälan minst en gång om året. Logga in och klicka på "Intresseanmälan lägenhet". Fyll i dina uppgifter på nytt och bekräfta att de fortfarande är aktuella.

Att följa dessa steg kommer att öka dina chanser att hitta en lägenhet som passar dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp längs vägen. Vi finns här för att underlätta din bostadssökning!